“”

Om oss

Dela artikel

Vi är ett specialistföretag som konstruerar och säljer undertak och fasader i metall. Det kan vara unika konstruktioner eller standardlösningar som anpassas efter önskemål.

Flexplåt bidrar med idéer och lösningar för att uppfylla beställarens önskemål om design och funktion och vi ser till att slutprodukten blir så kostnadseffektiv och monteringsvänlig som möjligt. Vi tillverkar snygga och smarta lösningar för såväl inom- som utomhusmiljöer och har marknadens bredaste sortiment av standardprodukter i metall.

Kunskap – trygghet

Vi har en stark organisation med egen personal som har lång erfarenhet och gedigna kunskaper. Det ger dig trygghet genom hela processen. Tillsammans tar vi fram rätt lösningar med önskad design och funktion.

Rikstäckande – vi finns nära dig

Vi levererar från norr till söder. Även utlandsleveranser tillgodoses.

En part – effektivare projekt

Vår organisation kan genomföra flera av projektets delar. Genom att anlita oss minskar behovet av samordning för dig som kund. Det ger ett kostnadseffektivare genomförande med bättre detaljlösningar.

Metall – designfrihet

Materialet och vår flexibla produktion möjliggör tillverkning av era produkter med de mått och den design ni vill ha.

Vårt koncept

Som ett led i vår strävan att skapa innovativa och flexibla lösningar för våra kunder har vi utvecklat FlexLighting med designade LED-armaturer, systemväggar, dörrportaler och undertak. Här ser vi en spännande framtid för nya integrerade lösningar.

Våra Produktområden