Downtown Camper by Scandic

Entréer

Dela artikel

Skapa din egen entré med våra flexibla system och lösningar. Vare sig du vill ha en entré tillverkad i sträckmetall eller perforerad plåt har vi lösningarna för just din entré. Entrén är oftast det kunderna ser först, så det är viktigt att de får ett bra första intryck av företaget. Flexplåt hjälper dig att skapa en unik entré med en design som skapar en känsla av det ditt företag vill förmedla.

Du kan välja vilket material du vill ha. Vi har tillgång till tusentals typer av sträckmetall och perforeringar. Eller varför inte designa ditt eget mönster? Välj mellan system med dolt eller synligt bärverk eller fällbara kassetter för enkel åtkomst vid servicearbeten. Vi har tillgång till alla kulörer ur NCS- och RAL-skalorna, inklusive specialkulörer från ledande tillverkare. Med pulverlack kan du välja din egen kulör och på köpet få en smutsavvisande och reptålig ytbehandling för såväl inom- som utomhusbruk.

Tack vare egen tillverkning och ett stort nätverk av leverantörer har vi kontroll över hela kedjan från arkitekt till montör för en problemfri process. Vad du än väljer tar Flexplåt fram en lösning som är unik för dig. Dina kunder måste också kunna se din entré i rätt belysning. Därför samarbetar vi med CDC Lighting, som kan skräddarsy belysningen för din entré. CDC Lighting har ett brett nätverk av leverantörer, så de kan ta fram den rätta belysningen för ditt projekt. Det kan vara spotlights, linjearmaturer eller ovanliggande belysning, allt i den senaste LED-tekniken.

Våra arbets­områden