“”

Jobba hos oss

Dela artikel

Är du vår nya kollega?

Flexplåt AB växer så det knakar och letar ständigt efter nya talanger till våra olika befattningar. Vi är idag 28 medarbetare och har en låg personalomsättning. Här har du som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang stora möjligheter. Du kanske har en gedigen erfarenhet från branschen. Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i befattningar som projektledare, säljare, produktionschef eller tillverkare samt inom lager & distribution. Flexplåt AB tillverkar och säljer metall av hög kvalitet till såväl byggbolag och hantverkare som privatkunder.

Kontakta oss via nedan formulär

Det kan vara första steget till en fartfylld och spännande utmaning hos Flexplåt. Ansökningstiden av utannonserade tjänster brukar vara 3 till 5 veckor. Vi inleder rekryteringsprocessen med en telefonintervju innan vi bjuder in till möte. Efter intervjun är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För befattningar som regionsäljare eller chef ingår även olika tester i processen för att hitta rätt person för rollen.


    Lediga tjänster just nu hos Flexplåt

    Om det för tillfället inte finns någon ledig tjänst utlyst går det utmärkt att ändå skriva till oss i meddelanderutan. Ange vilken roll du skulle vilja ha hos oss på Flexplåt.

    Våra Produktområden